En film af vores projektpartner SDSI

Syddansk Sundhedsinnovation (SDSI) er den centrale afdeling for sundhedsinnovation i Region Syddanmark. Med innovation som vores centrale fokus starter vores arbejde altid med brugernes behov, og vi anvender co-creation til at udvikle stærke løsninger, der tilfører værdi for borgerne og for sundhedssektoren. Dette gælder også for Health-CAT. Men hvordan er behov og use cases bestemt for et sådant projekt? Vores projektpartner SDSI har beskæftiget sig netop med disse spørgsmål i tre og et halvt år. En lærerig tur til centret og især for projektleder Louise Halgaard Gotfredsen, som hun fortæller i videoen. Hun optog denne film sammen med sit team og giver et interessant indblik i arbejdet i innovationscentret. God fornøjelse med at se den!

  • Formålet med filmen: at dele viden om processen i et internationalt robotinnovationsprojekt inden for sundhedspleje.
  • Fokus: Fokus er på processen, og resultaterne er inkluderet for at eksemplificere og belyse bestemte punkter.
  • Modtagere: Innovationsmiljøer